Analyse av hvordan du vedlikeholder bremseklossene!

Bremseklosser er et viktig bremsesystem, vedlikeholdsarbeid er viktig, hvordan vedlikeholder man da bilens bremseklosser?

Når kjøretøyet har kjørt 40 000 kilometer eller mer enn 2 år, er bremseklossene mer slitte, for å sjekke regelmessig nøye om tykkelsen på bremseklossene er redusert til en mindre grenseverdi, hvis den har vært nær grenseverdien , er det nødvendig å bytte ut bremseklossene. Under normale kjøreforhold, sjekk bremseklossene en gang hver 5000 kilometer, ikke bare for å sjekke gjenværende tykkelse, men også for å sjekke tilstanden til skoslitasje, om slitasjegraden på begge sider er den samme, om returen er gratis.

Først unngå brå bremsing

Skadene på bremseklossene er svært store, så du bør være oppmerksom på saktebremsing når du vanligvis kjører, eller bruke måten å bremse på, slik at slitasjen på bremseklossene blir relativt liten.

For det andre, vær oppmerksom på lyden av bremseklosser

Hvis du hører lyden av slipejern etter vanlig bremsing, betyr det at bremseklossene er slitt til bremseskiven, og bremseklossene må skiftes umiddelbart, og skaden på bremseskiven må kontrolleres nøye.

3

For det tredje, reduser frekvensen av bremsing

Ved normal kjøring, for å utvikle en god vane med å redusere bremsing, det vil si at du kan la motoren bremse for å redusere hastigheten, og deretter bruke bremsen til å bremse ned eller stoppe ytterligere. Du kan bremse ned ved å skifte mer gir mens du kjører.

For det fjerde, regelmessig til hjulposisjonering

Når kjøretøyet har problemer som avvik, er det nødvendig å gjøre firehjulsposisjonering av kjøretøyet i tide for å unngå skade på kjøretøyets dekk, og det vil føre til overdreven slitasje på bremseklossene på den ene siden av kjøretøyet.

Fem, bytt bremseklossen bør ta hensyn til innkjøring

Når kjøretøyet erstattes med en ny bremsekloss, er det nødvendig å tråkke på noen flere bremser for å eliminere gapet mellom skoen og bremseskiven, for å unngå en ulykke. I tillegg er det nødvendig å løpe inn 200 kilometer for å oppnå best bremseeffekt, og de nybyttede bremseklossene må kjøres forsiktig.


Innleggstid: 21. august 2024